Locaties in Steendam (Gr) en papenvoort (Dr) Peter en Leni Over ons Hallo. Wij zijn Peter en Leni van Zeijl. Wij zijn de uitbaters van een  prachtige horeca gelegenheid in het noorden van het land. Welkom op onze website. Filosofie

Wij

Wij zijn Peter en Leni van Zeijl en geven iedere dag weer met trots leiding in onze gezellige gelegenheid om met het personeel u als gast te verwelkomen. Een goede kop koffie of thee, eigen gebakken taart, eten waar niet mee gerotzooid is. Dat is waar wij voor staan. “What you see is what you get!”

Podium

Een ieder die dit wenst willen wij een podium geven. Muzikanten, startend tot professional, dichters, schrijvers, stand-up comedians, acteurs of anderszins. Uiteraard binnen het ‘betamelijke’ en commercieel interessante; ‘de schoorsteen moet ook roken’. Daarom zal ook zeker de kwaliteit een belangrijke beweegreden zijn of wij bepaalde artiesten boeken of niet.


Muziek

Muziek heeft in ons leven altijd een grote rol gespeeld en die passie willen wij met onze gasten delen. Onze smaak is de relaxte kant van Singer/Songwriter, Americana en Folk muziek. Daarnaast is er ook ruimte om aandacht te besteden aan andere muziek-genres. Optredens waarbij de afstand tussen het publiek en artiesten zo klein mogelijk is.

Luisterzaal

Wij zijn er trots op een luisterzaal te zijn. Uit respect voor de artiesten en onze gasten die speciaal zijn gekomen om naar de muziek te luisteren, vragen wij tijdens de concerten om stilte. Als u bent gekomen om met uw vrienden te praten terwijl er live muziek op het podium is dan bent u op de verkeerde plek en vragen wij u beleefd om weg te gaan.

Overlast

Eén van onze motto’s is ook: “Overlast, binnen noch buiten.” We willen je onder andere trakteren op goede muziek. In muziek zien wij volume als een instrument; als elk ander instrument. Dat ingezet wordt daar waar het toegevoegde waarde heeft. En niet als alles overheersende factor.

Wij respecteren hiermee ook de omwonenden. Steendam is rustig gelegen, maar er wonen ook mensen. Daar zullen wij binnen en buiten rekening mee houden. Wij vragen hierin jullie medewerking.

Prijs-kwaliteit

Een ander niet onbelangrijk uitgangspunt is: “Een eerlijke prijs, voor eerlijke producten.” Wij gebruiken alleen verse producten voor de bereiding van ons eten. Geen geur-, kleur-, smaak-stoffen en conserveringsmiddelen worden toegevoegd!

Alcohol en Jongeren

‘Peter en Leni’ doen  er alles aan om alcoholgebruik door jongeren onder de 18, of 21 als het gaat om sterke drank, te voorkomen. Bij twijfel over leeftijd wordt er bij ons om een ID gevraagd. ID niet mee of jonger dan de toegestane leeftijd? Geen alcohol! Echter, wij kunnen niet alles zien en voorkomen. Wij delen graag onze verantwoordelijkheid met de ouders die er ook op toe horen te zien dat hun, jonge, kinderen niet naar het café gaan en alcohol willen nuttigen. Samen staan we sterk!   

Steendam aan de oevers van  het Schildmeer Ook een lekkere  BBQ behoort tot  de mogelijkheden Peter en Leni Locatie in Steendam (Gr) aan het schildmeer Peter en Leni Peter en Leni Peter en Leni
Volg ons op Facebook

Copyright © All rights reserved. Made by Serif.