Nieuws pagina.


Kerstbuffet 2017

Net als voorgaande jaren is het weer mogelijk om op 2e kerstdag bij ons aan te schuiven voor een uitgebreid buffet. Voor het complete menu moet u nog heel even wachten, waarbij ook aan de vegetariërs onder ons is gedacht.


Wij ontvangen u graag om 17:00 uur en hebben dan al vers afgebakken brood met een heerlijke heldere Paddenstoelensoep voor u klaar staan.


Om 18:00 uur kan er dan worden begonnen met de voorgerechten (5 verschillende). Dat wordt gevolgd door zo’n 6 verschillende hoofd gerechten plus 9 bijgerechten. Als afsluiter presenteren wij nog 5 verschillende desserts.


Kosten zijn 35 euro (exclusief drankjes) per persoon.


Deelname is alleen mogelijk na reservering via email (info@peterenleni.nl), schriftelijk of door even binnen te lopen bij:

Podium Café Peter en Leni

Damsterweg 20

9629PD SteendamVanaf 1 november is bij Peter en Leni het Winter-Menu ingegaan.

Is dat erg? Welnee, dat is gewoon lekker!


Wij zijn in de winter periode op dinsdag gesloten.


Woensdag 22 November

De gehele dag GESLOTEN


Zondag 26 November

vanaf 15:30 uur GESLOTEN
In verband met besloten feest


Zaterdag 9 December

vanaf 17:00 uur GESLOTEN
In verband met besloten feest


Donderdag 14 December

Vanaf 18:30 uur GESLOTEN

In verband met Reanimatie Cursus


Heeft u ons programma boekje van seizoen 2017/2018 al? Deze is gratis bij ons af te halen. Daarin staan, voor zover bekend, alle concerten in vermeld tot en met oktober 2018


En weer een nieuwe website!

Of eigenlijk ook weer niet. Met de vorige ‘nieuwe website’ bereikte ons berichten dat niet iedereen hem overzichtelijk vond. Daarom hebben wij de ‘oude website’ een beetje aangepast en opnieuw in ere hersteld.